Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Njoftime

NJOFTIM:

      Njoftojmë studentët që janë regjistruar në vitet  akademike 2010-2011,2011-2012 , të cilët nuk kanë përfunduar studimet të paraqiten pranë Fakultetit të Studimeve të Integruara me Praktikën.


       Në mbështetje të Ligjit  nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në  Republikën e Shqipërisë”,  neni 90, pika 1: Kohëzgjatja maksimale e studimeve në një program studimi nuk mund të jetë më shumë se dyfishi i kohëzgjatjes normale të studimeve që parashikon programi. 

Faleminderit per mirëkuptimin!

 

 

NJOFTIM:

Shkarkoni ⇒ Kriteret për pranimin e studentëve në vitin akademik 2018-2019

për çdo fakultet dhe program studimi, miratuar me Vendim nr.2, datë 10.01.2018 të Senatit Akademik të Universitetit "Aleksandër Moisiu" Durrës.


 

NJOFTIM:

 

Njoftojmë të gjithë studentët e FASTIP se dita e premte, datë 08 Dhejtor 2017 "Dita Kombëtare e Rinisë" është ditë pushimi. 

 

Data 09 Dhjetor 2017 (dita e shtunë), do të jetë ditë mësimi për studentët. 

 

Ky urdhër jepet si pasojë e pamundësisë së zbatimit të "Urdhrit nr.16, datë 23.11.2017 për kryerjen e procesit mësimor në datën 02 Dhjetor 2017" për shkak të përkeqësimit të motit fundjavën e kaluar.

 

 

 

 

NJOFTIM:

 

Ju bëjmë me dije se procesi mësimor i planifikur për datën 27.11.2017 do të zhvillohet ditën e shtunë, më datë 02 dhjetor 2017, bazuar në Urdhrin nr.16, datë 23.11.2017 të Dekanit të FASTIP.

 

 

 

 

 

Njoftim për datën 27 Nëntor 2017

 

Njoftojmë të gjithë studentët e FASTIP se data 27 Nëntor 2017 do të jetë ditë pushimi me Urdhër Rektorati Nr.131, datë 21.11.2017  "Per shpalljen e datës 27 Nëntor 2017, ditë pushimi".

 

 

 

 

NJOFTIM

Mbi të drejtat dhe detyrimet e diplomantëve të FASTIP përpara ditës së ceremonisë së diplomimit

 

Njoftojmë të gjithë studentët e diplomuar në shtator 2017 se kanë të drejtë të ftojnë për të qenë të pranishëm brenda në sallën e ceremonisë së diplomimit, dy të afërm të tyre.

 

Diplomantët duhet të paraqiten në FASTIP pranë Degës Ekonomike për të kryer pagesën prej 1500 lekë për Diplomën.

Diplomantët duhet gjithashtu të tërheqin uniformat e ceremonisë deri më datë 16 Nëntor 2017. Për uniformën duhet kryer një pagesë prej 3000 lekësh tek Dega Ekonomike. Dorëzimi i uniformave të marra bëhet nga data 17 Nëntor deri më 24 Nëntor 2017.

 

Diplomantët e programeve përkatëse të studimit duhet të plotësojnë një Vërtetim dhe ta dorëzojnë atë në Sekretarinë e fakultetit pasi ta kenë firmosur tek personat përgjegjës. Me anë të këtij vërtetimi konfirmohet shlyerja e të gjitha detyrimeve nga studenti ndaj fakultetit përpara tërheqjes së diplomës.

 

Vërtetimet për çdo program studimi mund t'i shkarkoni më poshtë:

 


 

 

Ceremonia e Diplomimit 2017

 

Njoftojmë të gjithë studentët e diplomuar këtë shtator se ceremonia e diplomimit dhe e shpërndarjes së diplomave do të zhvillohet ditën e enjte, datë 16 Nëntor 2017, ora 16:00 tek Hotel "Horizont" në Iliria, Plazh, Durrës.

 

 

 

NJOFTIM

Tarifa e Shkollimit

 

Njoftohen studentët e vitit të dytë e të tretë të FASTIP se brenda datës 10 nëntor 2017 duhet të kryejnë pagesën e tarifës së shkollimit për vitin akademik 2017-2018.

 

Faturën për arkëtim për pagesën e tarifës së shkollimit mund ta shkarkoni këtu ⇒ Fatura për Arkëtim (Tarifë Shkollimi)

 

 

 

 

NJOFTIM:

Për transferimin e studentëve brenda programeve të studimit në FASTIP

 

Me Vendim nr.50, datë 15.09.2017 "Për kriteret e transferimit të studentëve brenda programeve të studimit në FASTIP", në procevarbalin me nr. 95/2 Prot., i mbajtur me datë 29.09.2017 "Për shqyrtimin e dosjes së Lusenda Dautaj, senati në mbledhjen e datës 29.09.2017:

 

VENDOSI:

 

Transferimin e studentes Lusenda Dautaj nga programi i studimit Menaxhim i Hoteleri-Turizmit në programin e studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme.

 

 

 

 

 

Kalendari Akademik 2017-2018

 

Publikohet kalendari i vitit të ri akademik 2017-2018⇒ shkarkoje këtu

 

 

 

 

Data e fillimit të vitit akademik 2017-2018


Mbështetur në Urdhrin e MAS, Nr.418, datë 20.09.2017, "Për caktimin e datës së fillimit të vitit akademik 2017-2018 në Institucionet e Arsimit të Lartë", vëmë në dijeni studentët e regjistruar në FASTIP se vitin e parë 

akademik do ta fillojnë në datën 16 tetor 2017, ora 09:00.


 

 

 

Mbrojtja e Temës së Diplomës

 

Njoftojmë studentët e departamenti Menaxhim i Bankave që përfunduan vitin e tretë se temën e diplomës do ta mbrojnë në datën 27 shtator 2017.


Ndërkohë, studentët e departamenteve: Menaxhim i Hoteleri-Turizmit dhe Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme, mbrojtjen e temës së diplomës do ta zhvillojnë më datë 28 shtator 2017.


Suksese!

 

 

 

 

Universiteti i Durrësit, Universitet i akredituar

 

Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës, akreditohet në nivel institucional me Vendim nr.10, datë 07.04.2017 të Bordit të Akreditimit.

 

- Vendimi i Bordit të Akreditimit

 

- Certifikata e Akreditimit

 

 

 

 

31 korrik 2017 - 11 gusht 2017

 

Njoftojmë të gjithë studentët e vitit të dytë që aktualisht janë në fazën teorike duke marrë dijen akademike pranë FASTIP, se pas përfundimit të modulit "Menaxhim i Burimeve Njerëzore" (17-28 korrik 2017), në periudhën dy-javore (31 korrik 2017 deri më 11 gusht 2017 ) do të jenë pushim.  Mësimi rifillon më datë 14 gusht 2017.

 

Pushime të mbara!


 

 

 

PËR MATURANTËT!

Njoftojmë dhe ftojmë të gjithë maturantët që duan të përzgjedhin FASTIP si preferencë tyren të klikojnë në rubrikë"Pranimi i Studenteve" për t'u njohur me të rejat mbi konkursin e pranimit për vitin e ri akademik 2017-2018.

 

 

 


Dita e parë e vitit akademik 2016-2017 në FASTIP

Sot filloi rruga e bukur e dijes universitare e studentëve të vitit të parë

fitues në degët e studimit të FASTIP.


Ata u mirëpritën me fjalën përshëndetëse të Dekanit të Fakultetit të Studimeve të Integruara me Praktikën.

Pas njohjes me minirregulloren për studentët ata filluan modulin e parë me profesorin gjerman të ftuar

për të lektuar modulin Academic Writing.


I urojmë suskese të gjithë studentëve të FASTIP veçanërisht studentëve të vitit të parë që sapo nisën këtë rrugëtim të bukur të arsimimit dual në fakultetin ku teoria dhe trajnimi profesional ndërthuren për t’u garantuar punësimin e sigurt.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Për t'u shkarkuar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password