Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Menaxhim i Hoteleri-Turizmit

KURRIKULA 

Program i Studimit: Menaxhim i Hoteleri-Turizmit

(klikoni mbi secilin modul për t'u njohur me detaje mbi të)

 

Introduction to Business

Microeconomics I

Introduction to Finance

Academic Writing

Introduction to IT

Mathematics

Introduction to Marketing

Microeconomics II

Business Planning, Investment and Financing

Introduction to Accounting

Private and Civil Law

Statistics

Tourism Marketing

Project Management

Managerial Accounting

Business and Labor Law

ORS1 - Business Communication / Environmental Management

Management and Leadership

Human Resource Management

Macroeconomics

Cost Analysis

Hospitality Accounting

ORS2 - Consumer Marketing / Cross Cultural Management

Event Management

Economic Policy

Organisation, Staff and Quality Management

Taxation

ORS3 - Entrepreneurship / Customer Relationship Management

Destination Management

Strategic Management

Global Challenges in Hospitality

Touristic Guide

Tourism Law

ORS4 - Decision Making / Organizational Behaviour

 

 

 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2017-2018.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Hoteleri-Turizmit.

 

 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Hoteleri-Turizmit përgjatë viteve 2010-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë Partnere:

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password