FASTIP - Fakulteti i Studimeve te Integruara me Praktiken
Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Departamentet

 

Departamenti është njësia bazë mësimore-kërkimore e fakultetit.


Aktualisht FASTIP-i funksionon me tre departamente :


      1.   Departamenti i Menaxhimit të Bankave

      2.   Departamenti i Menaxhimit të Ndërmarrjeve të Vogla/Mesme

      3.   Departamenti i Hoteleri-Turizmit

  

Për t'u njohur me numrin total të studentëve të regjistruar deri më tani në të tre degët në Fakultetin e Studimeve të Integruara me Praktikën (FASTIP) klikoni këtu.

 

Lloji i diplomës: Diplomë Universitare 3 vjeçare Bachelor me 180 kredite.

 


 

       

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menaxhimi i Bankave

news

KURRIKULA 

Programi i studimit: Menaxhim i Bankave

(klikoni mbi secilin modul për t'u njohur me detaje mbi të)

 

Introduction to Business 

Microeconomics I

Introduction to Banking

Academic Writing

Introduction to IT

Mathematics

Introduction to Marketing

Microeconomics II

Financial Mathematics

Introduction to Accounting

Private and Civil Law

Statistics

Bank Marketing

Project Management

Managerial Accounting

Business and Labor Law

ORS1- Business Communication / Environmental Management

Management and Leadership

Human Resource Management

Macroeconomics

Cost Analysis

Bank Accounting

ORS2 - Consumer Marketing / Cross Cultural Management

Bank Management

Investment and Financing

Credit Management

Taxation

ORS3 - Entrepreneurship / Customer Relationship Management

Strategic Management

Risk Management

Bank Controlling

Corporate Finance

Bank Simulation

ORS4 - Decision Making / Organizational Behaviour


 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2017-2018.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Bankave.


 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Bankave përgjatë viteve 2008-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë partnere:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Menaxhimi i NVM-ve

news

KURRIKULA

Program i studimit: Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme

(klikoni mbi secilin modul për t'u njohur me detaje mbi të)


Introduction to Business

Microeconomics I

Introduction to Finance

Academic Writing

Introduction to IT 

Mathematics

Introduction to Marketing 

Microeconomics II

Business Planning, Investment and Financing

Introduction to Accounting

Private and Civil Law

Statistics

SME Marketing

Project Management

Managerial Accounting

Business and Labor Law

ORS1 - Business Communication / Environmental Management

Management and Leadership 

Human Resource Management

Macroeconomics

Cost Analysis

SME Accounting

ORS2 - Consumer Marketing / Cross Cultural Management

Sales Management

Economic Policy

Supply and Distribution

Taxation 

ORS3 - Entrepreneurship / Customer Relationship Management

Strategic Management

Global Supply Chain Management

Production and Quality Management

International Economy

Market Research

ORS4 - Decision Making / Organizational Behaviour

 

 

 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2017-2018.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme.

 

 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme përgjatë viteve 2010-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë Partnere:

 • Brunes
 • AlbTelecom & Eagle Mobile
 • Kantina e Pijeve "Gjergj Kastrioti Skëndërbeu"
 • Qendra Tregtare Bluestar
 • Telekom Al
 • Teleperformanca
 • Vodafone AL
Menaxhim i Hoteleri-Turizmit

news

KURRIKULA 

Program i Studimit: Menaxhim i Hoteleri-Turizmit

(klikoni mbi secilin modul për t'u njohur me detaje mbi të)

 

Introduction to Business

Microeconomics I

Introduction to Finance

Academic Writing

Introduction to IT

Mathematics

Introduction to Marketing

Microeconomics II

Business Planning, Investment and Financing

Introduction to Accounting

Private and Civil Law

Statistics

Tourism Marketing

Project Management

Managerial Accounting

Business and Labor Law

ORS1 - Business Communication / Environmental Management

Management and Leadership

Human Resource Management

Macroeconomics

Cost Analysis

Hospitality Accounting

ORS2 - Consumer Marketing / Cross Cultural Management

Event Management

Economic Policy

Organisation, Staff and Quality Management

Taxation

ORS3 - Entrepreneurship / Customer Relationship Management

Destination Management

Strategic Management

Global Challenges in Hospitality

Touristic Guide

Tourism Law

ORS4 - Decision Making / Organizational Behaviour

 

 

 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2017-2018.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Hoteleri-Turizmit.

 

 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Hoteleri-Turizmit përgjatë viteve 2010-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë Partnere:

 Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
 • 05.10.2011

  Kalendari Akademik 2013-2014

  me shume
 • 05.10.2011

  Rregullorja e studimeve dhe provimeve

  me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password