Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password

Zona e Studentit

Moduli Marketing i NVM/Ht

 

Studentët e vitit të dytë të departamentit "Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme" diten e hënë, datë 22 Janar 2018 do të zhvillojnë modulin "Marketing i NVM/H-T" (SME/ HT Marketing)

 

Të gjithë ata studentë që e kanë për rindjekje këtë modul të dorëzojnë pranë Sekretarisë, Kërkesën për rindjekje moduli brenda datës 18 Janar 2018 dhe pranë Degës Ekonomike, brenda datës 19 Janar 2018 të dorëzojnë Mandat pagesën për rindjekje moduli.

 

 

 

 

Moduli "Managerial Accounting"

 

Studentët e vitit të dytë të departamentit "Menaxhim i NVM-ve" rifillojnë teorinë pranë FASTIP me modulin "Kontabilitet Financiar" (Managerial Accounting). Të gjithë ata studentë që e kanë për rindjekje këtë modul të dorëzojnë pranë Sekretarisë, Kërkesën për rindjekje moduli dhe pranë Degës Ekonomike të dorëzojnë Mandat pagesën për rindjekje moduli.


 

 

Moduli "Bank Marketing"

 

Studentët e vitit të dytë të departamentit "Menaxhim i Bankave" rifillojnë teorinë pranë FASTIP me modulin "Bank Marketing". Të gjithë ata studentë që e kanë për rindjekje këtë modul të dorëzojnë pranë Sekretarisë, Kërkesën për rindjekje moduli dhe pranë Degës Ekonomike të dorëzojnë Mandat pagesën për rindjekje moduli.

 

 

 

 

Moduli i datës 08 Janar 2018

 

Studentët e vitit të parë të departamenteve "Menaxhim i Bankave", Menaxhim i Hoteleri-Turizëm" dhe "Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme" në datën 08 Janar 2018 do të zhvillojnë modulin "Mathematics". Të gjithë ata studentë që e kanë për rindjekje këtë modul të dorëzojnë pranë SekretarisëKërkesën për rindjekje moduli dhe pranë Degës Ekonomike të dorëzojnë Mandat pagesën për rindjekje moduli.

 


 

 

 

PROVIMET PËRSËRITËSE

 

Ju bëjmë me dije se provimet përsëritëse për semestrin e dytë të vitit akademik 2016-2017 dhe për semestrin e parë të akademik 2017-2018, për vitin e tretë të Departameneve Menaxhim i NVM-ve dhe Menaxhim i Bankave do të zhvillohen në datat e mëposhtme:

 

Moduli

 

Lektori

Prog. Studimi

Data

Management and Leadership

 

V.Mehmeti

MB+NVM

10.01.2018

Macroeconomics

 

K.Muço

MB+NVM

11.01.2018

Human Resource Management

 

M.Koc

MB+NVM

12.01.2018

Consumer Marketing

 

V.Zhezha

MB+NVM

15.01.2018

Bank Accounting

 

H.Hoda

MB

16.01.2018

SME Accounting

 

N.Hoda

NVM

16.01.2018

Bank Management

E.Golemi

MB

17.01.2018

Economic Policy

K.Muço

NVM

17.01.2018

Entrepreneurship

N.Marx

MB+NVM

18.01.2018

Credit Management

M.Bregu

MB

19.01.2018

Sales Management

D.Lica

NVM

19.01.2018

Taxation

N.Hoda

MB+NVM

22.01.2018

Investment and Financing

M.Rawat

MB

23.01.2018

Supply and Distribution

V.Zhezha

NVM

23.01.2018

 

Të gjitha provimet do të zhvillohen në orën 10:00 të datës së caktuar.


 

 


 

TARIFA E SHKOLLIMIT

 

Njoftohen studentët e vitit të dytë e të tretë të FASTIP se duhet të kryejnë pagesën e tarifës së shkollimit për vitin akademik 2017-2018 brenda datës 10 nëntor 2017.

 

Faturën për arkëtim për pagesën e tarifës së shkollimit mund ta shkarkoni këtu ⇒ Fatura për Arkëtim (Tarifë Shkollimi)

 

 

 

 

 

 

Kalendari Akademik 2017-2018

 

Publikohet kalendari i vitit të ri akademik 2017-2018⇒ shkarkoje këtu