Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Kriteret e pranimit të studentëve në FASTIP

 

 

1. Mbështetur në Ligjin nr.80/2015 "Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucione të Arsimit të Lartë në Shqipëri" çdo individ që ka mbaruar me sukses arsimin e mesëm ka të drejtë të vazhdojë studimet universitare.

 


2. Që të jesh student i FASTIP maturantët/kandidatët duhet që:

 • Të kenë mestaren e shkollës së mesme mbi (gjashtë);
 • Të kenë notën e anglishtes në provimet e Maturës Shtetërore mbi (gjashtë);
 • Të marrin pjesë në konkursin e pranimit (testim me shkrim në gjuhën angleze dhe intervistë punësimi) që e zhvillojnë kompanitë partnere me FASTIP.

 


Procedura e pranimit

 

Të gjithë maturantët/kandidatët që dëshirojnë të ndjekin studimet në FASTIP duhet të kryejnë procesin e aplikimit online në portalin Matura Shtetërore online ku ndër 10 preferenca të përzgjedhin degë që FASTIP-i ofron:

 • Menaxhim i Bankave (program në gjuhën angleze)
 • Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme (program në gjuhën angleze)
 • Menaxhim i Hoteleri-Turizmit (program në gjuhën angleze)


 

Flyer - Kriteret e pranimit 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
 • 05.10.2011

  Kalendari Akademik 2013-2014

  me shume
 • 05.10.2011

  Rregullorja e studimeve dhe provimeve

  me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password