Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password

Kontakt

Fakulteti i Studimeve të Integruara me Praktikën (FASTIP)

 

Adresa: Lagjja nr.17, Rruga “Adria” (pranë urës së Dajlanit), Durrës-Shqipëri

E-mail:  info@fastip.edu.al


FASTIP Vendndodhja (foto) 

Për më shumë na shkruani :


Emri :       ( Duhet )        

 

Mbiemri :  ( Duhet )       

 

Email :      ( Duhet )       

 

Subjekti :  ( Duhet )       

 

 

Mesazhi:   ( Duhet )

 

 

 

Na ndiqni: