Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Menaxhimi i Bankave

KURRIKULA 

Programi i studimit: Menaxhim i Bankave

(klikoni mbi secilin modul për t'u njohur me detaje mbi të)

 

Introduction to Business 

Microeconomics I

Introduction to Banking

Academic Writing

Introduction to IT

Mathematics

Introduction to Marketing

Microeconomics II

Financial Mathematics

Introduction to Accounting

Private and Civil Law

Statistics

Bank Marketing

Project Management

Managerial Accounting

Business and Labor Law

ORS1- Business Communication / Environmental Management

Management and Leadership

Human Resource Management

Macroeconomics

Cost Analysis

Bank Accounting

ORS2 - Consumer Marketing / Cross Cultural Management

Bank Management

Investment and Financing

Credit Management

Taxation

ORS3 - Entrepreneurship / Customer Relationship Management

Strategic Management

Risk Management

Bank Controlling

Corporate Finance

Bank Simulation

ORS4 - Decision Making / Organizational Behaviour


 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2017-2018.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Bankave.


 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Bankave përgjatë viteve 2008-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë partnere:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password