Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Menaxhimi i Ndërmarrjeve të Vogla e të Mesme (NVM)

KURRIKULA

Program i studimit: Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme

(klikoni mbi secilin modul për t'u njohur me detaje mbi të)


Introduction to Business

Microeconomics I

Introduction to Finance

Academic Writing

Introduction to IT 

Mathematics

Introduction to Marketing 

Microeconomics II

Business Planning, Investment and Financing

Introduction to Accounting

Private and Civil Law

Statistics

SME Marketing

Project Management

Managerial Accounting

Business and Labor Law

ORS1 - Business Communication / Environmental Management

Management and Leadership 

Human Resource Management

Macroeconomics

Cost Analysis

SME Accounting

ORS2 - Consumer Marketing / Cross Cultural Management

Sales Management

Economic Policy

Supply and Distribution

Taxation 

ORS3 - Entrepreneurship / Customer Relationship Management

Strategic Management

Global Supply Chain Management

Production and Quality Management

International Economy

Market Research

ORS4 - Decision Making / Organizational Behaviour

 

 

 

Klikoni këtu për t'u njohur me Kalendarin e vitit të ri Akademik 2017-2018.

 

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Kurrikulën e Programit të Studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme.

 

 

Të dhëna statistikore mbi numrin e studentëve të regjistruar në Programin e Studimit Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme përgjatë viteve 2010-2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanitë Partnere:

 • Brunes
 • AlbTelecom & Eagle Mobile
 • Kantina e Pijeve "Gjergj Kastrioti Skëndërbeu"
 • Qendra Tregtare Bluestar
 • Telekom Al
 • Teleperformanca
 • Vodafone AL


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
 • 05.10.2011

  Kalendari Akademik 2013-2014

  me shume
 • 05.10.2011

  Rregullorja e studimeve dhe provimeve

  me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password