Kategorite:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password

Dekani

Autoriteti drejtues i Fakultetit të Studimeve të Integruara me Praktikën (FASTIP) dhe përfaqësues ligjor i tij është Dekani, Doc.Vladimir MUKA.


Doc.Vladimir MUKA                          Curriculum Vitae