Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

Publikohet Rregullorja e studimeve dhe provimeve per vitin akademik 2013-2014. Per tu njohur me te klikoni ne rubriken Njoftime.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password