FASTIP - Fakulteti i Studimeve te Integruara me Praktiken

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password

Kompanite Partnere per programin e studimit Menaxhim i Ndermarrjeve te Vogla dhe te Mesme