Programet e Studimit:
Kompanite Partnere:

 


 

Zgjedhje për maturantët që aplikojnë në raundin e dytë.

FASTIP-i ofron diplomë shtetërore bachelor dhe kontratë punësimi.

Apliko në raundin e dytë në portalin U-Albania brenda datës 20 Shtator në programet e studimit:

 

·         Menaxhim i Bankave (program në gjuhën angleze)

 

·         Menaxhim i Hoteleri-Turizëm (program në gjuhën angleze)

 

·         Menaxhim i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme (program në gjuhën angleze)  

 

të Fakultetit të Studimeve të Integruara me Praktikën (FASTIP) pjesë e universitetit publik "Aleksandër Moisiu" Durrës.

 

Në datën 24 Shtator, ora 10:00 disa nga bizneset më prestigjoze  do të përzgjedhin studentët më të mirë për ti punësuar dhe mbështetur gjatë studimeve universitare.

 


Suksese!


Për më tepër informacion klikoni në:ð���fastip.edu.al

Në Facebook  ð���www.facebook.com/fakulteti.fastip.

Në Instagramð��� fakulteti_fastip_uamd_official.

 

Për t'u njohur me Udhëzimin e FASTIP për rekrutimin e studentëve për vitin akademik 2018-2019 klikoni KËTU

 

......................................................................................

 

 

...........................................................................................................................................

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NJOFTIME
  • 05.10.2011

    Kalendari Akademik 2013-2014

    me shume
  • 05.10.2011

    Rregullorja e studimeve dhe provimeve

    me shume
WEBMAIL

E-Mail

Password